• Cel mai bun preț
  • Novato
În 2018 se Amestecă 9 Gigant de Flori de Hârtie + 2 Butterfly + 6 Frunze Fata de Partid Decor Nunta Photo Booth fondul de Nunta Fundaluri

În 2018 se Amestecă 9 Gigant de Flori de Hârtie + 2 Butterfly + 6 Frunze Fata de Partid Decor Nunta Photo Booth fondul de Nunta Fundaluri

 
RON 477.96
RON 387.00

Accesibilitate
În stoc


[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă
[xlmodel]-[custom]-[43585] Descrieri
Flori de hârtie Fundaluri sunt o rece și răcoritoare pentru a spori decorul pentru nunta ta sau un eveniment sau copil pepinieră. Noi vă trimitem flori și de a le utiliza pentru a crea un vis DIY fondul pentru evenimentul dvs. sau copil pepinieră.
Inclusiv 9pcs gigant de flori de hârtie(25 CMX3 PCS + 15 CMX6 PCS) + 6pcs frunze + 2 buc de fluturi
Toate florile sunt lucrate manual, folosind de înaltă calitate carton.
Flori veni completat (nu necesită asamblare).
Dacă aveți nevoie în diferite culori, vă rugăm să nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj.
[xlmodel]-[produse]-[45368]
[xlmodel]-[produse]-[45368] s-ar putea ca
[xlmodel]-[custom]-[42073] Politica de Brand Story : Viitorul & Lux
De ce brand-ul nostru este Viitorul & lux
Noi credem că ar trebui să reprezinte cine suntem și de unde venim. M-am născut într-un mic sat din China, tatăl meu a lucrat din greu pentru a oferi o educație pentru frații mei și cu mine. El ne-a învățat cum să fiu sinceră, puternică, independentă, muncitor si optimist. Am decis ca o tânără fată pe care am vrut să-mi ajut tatal sprijinul familiei și a studiat din greu până am absolvit universitatea. Apoi am intrat într-o firmă internațională și a fost rugat să adopte un nume englezesc. După deliberare pentru un timp, am ales Viitorul pentru că toată lumea spune că eu sunt mereu în căutarea departe cu o privire optimistă spre viitor. Am lucrat din greu la crearea de propria mea companie și a fost foarte mulțumit când sora mea a absolvit și ea a vrut să mi se alăture. Numele ei este Fantezie, ca ea este mereu se îmbracă în cele mai recente moda. Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, oferind a doua la nici unul customer service, suport de vânzări și după îngrijire.
Lucrăm din greu pentru a ne asigura că onoarea, tatăl nostru, și ceea ce el ne-a învățat. Apreciem clienții noștri și sprijinul am primit în creșterea companiei noastre.
Despre NOI :
Suntem specializati exportul în întreaga lume și au fost din 2008. Compania noastră a început exportul de favoarea nunta, cadouri și tort de nunta, apoi, mai târziu, vom adăuga o nouă linie de nunta backrops.
Brand-ul nostru "Viitorul & Lux" este un nume de lider în caz de accesorii si a ajutat multe companii din întreaga lume de a începe lor de afaceri noi Suntem aici pentru a ajuta, a asista și a crește împreună.


Parametrii produsului

Nume De Brand:
Viitor & Lux
Ocazie:
Nunta
Tip:
Hibrid
Stil:
Flori
Material:
Hârtie
Flori De Stil:
Cap De Floare
Clasificarea:
Flori Artificiale
Numărul De Model:
FCF025
caracteristică 1:
Nunta Decor Decoratiuni
Caracteristică 2:
Mare De Flori De Hârtie
caracteristică 3:
Gigantul Hârtie Flori De Trandafir
caracteristică 4:
rose artificielles pour le mariage
Caracteristica 5:
Grădiniță De Flori De Hârtie
Caracteristică 6:
copil pepinieră
Caracteristica 7:
fleurs artificielles pour le mariage
Caracteristică 8:
faux fleurs
Caracteristică 9:
cabină de duș de mireasă
Caracteristica de 10:
Copil de dus

Bunurile similare