• Cel mai bun preț
  • Novato
Transport gratuit pardoseală de cupru de aur pardoseală de epocă pardoseală de moda anti-miros pardoseală DR021

Transport gratuit pardoseală de cupru de aur pardoseală de epocă pardoseală de moda anti-miros pardoseală DR021

 
RON 74.00
RON 67.00

Accesibilitate
În stoc


Transport & Manipulare
Uneori, obiceiurile locale va percepe o taxă de import în cazul în care elementul valoare ajunge la o anumită valoare, oameni care nu plătesc impozit nu cumpara de la mine.
de obicei ne declare o valoare scăzută pentru a ajuta la reducerea impozitelor din punct de vedere legal, dar puțini dintre toate trebuie să plătească, vă rugăm să amabilitate înțeleg.
Livrare gratuita vine cu DOAR Economice, de transport maritim, în mod normal, timpul de livrare este de 15-30 de zile, regulat e-mail, uneori, durează 90 de zile sau mai mult pentru livrare, dacă sunteți într-o grabă, vă rugăm să plătească suplimentar costul de transport maritim.
Brazilia clienți vă rugăm să comunicați CPF număr, rusă clienți vă rugăm să comunicați numele complet, este necesar.
Garanție Și Returnare
Articole cu probleme de calitate va fi pe deplin sau parțial de rambursare, trebuie doar să-mi arate problema cu un scurt video sau niste poze.
Vă rugăm să bine rețineți că nu acceptăm returnarea oricăror elemente deteriorate ca folosirea incorecta sau deteriorat factitiously.
Coletelor retur sunt acceptate în termen de 14 zile după livrate pentru orice motive, cumpărătorii să plătească costul de transport maritim.
Despre Feedback-Ul
Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Va fi apreciat foarte mult.
Dacă nu destul de mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de orice feedback negativ sau neutru la stânga. Cu siguranta vom rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător.


Parametrii produsului

Tip:
Canalizare
Nume De Brand:
Fevnd
Material:
Alama
Stil:
Pătrat
Dimensiune:
4 inch
Scurgere În Podea Metoda:
Dezodorizare Tip
Cerere:
Podea
Tratament De Suprafață:
Prin galvanizare
Numărul De Model:
DR023
Material:
Alama

Bunurile similare