• Cel mai bun preț
  • Novato
Original, Card SD Sandisk 8gb 16gb SDHC Memroy Card sd Carte Cartao de Memoria de 8GB 16GB Pentru Sony Samsung aparat de Fotografiat Canon Flash Card

Original, Card SD Sandisk 8gb 16gb SDHC Memroy Card sd Carte Cartao de Memoria de 8GB 16GB Pentru Sony Samsung aparat de Fotografiat Canon Flash Card

 
RON 54.80
RON 28.00

Accesibilitate
În stoc


Original, Card SD Sandisk 8gb 16gb SDHC Memroy Card sd Carte Cartao de Memoria de 8 GB 16 GB Pentru Sony Samsung aparat de Fotografiat Canon Card Flash Carduri includ caracteristici de securitate pentru protecție de drepturi de autor date de carduri SD sunt pe deplin compatibile cu toate SD-dispozitive compatibile Viteza de performanță de evaluare : Clasa 4 (bazat pe SD 2.0 Specification) Inscripționare etichete pentru identificarea ușoară și organizarea de Înaltă calitate și fiabilitate garantate de 5 ani de garanție limitată
Livrare :
1 adresa de Livrare : Ne va livra conform default adresa ta și asigurați-vă că adresa este corectă. Vă rugăm să rețineți că va fi în plus, costul de transport maritim în cazul în care adresa este la distanță unul. Toate bunurile, inclusiv transport gratuit, nu include telecomanda costul de livrare.
2 Facturii : vă Rugăm să confirmați informații detaliate despre factura de livrare, cum ar fi cât de mult preț ar trebui să scrie pe factura de livrare , cât de mult taxa de transport ar trebui să scrie pe factura, cum să descripe mărfurilor etc.
3 cele Mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății. Dacă nu există nici o excepție, va vom tine la curent lăsând un mesaj.
4 Expeditor : "Transport Gratuit" articol va fi postat prin China Post Air Mail / China Post Oridinary Mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line. De transport, în mod normal, durează 35 la 60 de zile. Pentru bunurile nu transport gratuit sau dacă nu există nici o altă cerință de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul pentru o altă alegere doar ca DHL, UPS, Fedex etc. și la un cost suplimentar ar trebui să fie pe partea cumpărătorului.
5 Când primi produsele, vă rugăm să verificați dacă ambalajul este rupt și mărfurilor este OK. Dacă nu este rupt cauzate de transport, vă rugăm să luați fotografie și cere curierul de a semna. Ne va ajuta pentru a cere compensații pentru tine.
6 taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.


Parametrii produsului

Nume De Brand:
SanDisk
Pachet:
Da
Tip:
Card SD
Numărul De Model:
SDB-8G/16G
Viteza De Citire/Scriere:
Clasa 4
Card SD:
8GB/16GB
sd:
8g
tf card:
Clasa 4
card de memorie:
cartao de memoria

Bunurile similare