• Cel mai bun preț
  • Novato
4 PK Pre-umplut de Curățare / Cartușe Reîncărcabile pentru Epson 200 200XL (Non-OEM) + 100 ml Soluție de Curățare a capetelor de Imprimare

4 PK Pre-umplut de Curățare / Cartușe Reîncărcabile pentru Epson 200 200XL (Non-OEM) + 100 ml Soluție de Curățare a capetelor de Imprimare

 
RON 75.96
RON 67.00

Accesibilitate
În stoc


1 Set 4 BUC Refillable Cartuș pentru T2001 serie cu ARC +100 ML lichid de curățare pentru cerneala dye
4 pachete de Pre-umplut de Reumplere cartușe de cerneală pentru Epson T2001-T2004 T2001 XL - T2004 XL (non-OEM); 1 sticle de soluție de curățare pentru cerneala pe baza de apa (100 ml/flacon); 1 reumplerea seringă și 1needle de soluție de curățare.
Pentru Epson Expression XP-200, XP-300, XP-310, XP-400, XP-410; Work Force WF-2520, WF-2530, WF-2540 etc.
Toate pozele postate sunt doar pentru referință.
I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).
Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată
(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.
Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.
III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.
Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Aliexpress service pentru asistență suplimentară.
Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Aliexpress primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei.


Parametrii produsului

Tip:
cerneala refill kit
Numărul De Model:
T0691-T0694
Nume De Brand:
MOD DE CERNEALĂ
Compatibil Marca:
Epson

Bunurile similare