• Cel mai bun preț
  • Novato
De înaltă calitate ENO EHF-01 Mână și Degetul Practicanta

De înaltă calitate ENO EHF-01 Mână și Degetul Practicanta

 
RON 42.16
RON 34.00

Accesibilitate
În stoc


Mână și Degetul Prindere Practicanta nu este de design pentru instrumente muzicale, dar pentru practicarea mână și izolat degete, le face mai consolida, flexibil și coordinative. Fiecare exercitii fizice începe de la lowre sistance și lent practică. Țineți practicanta în mână și puneți degetul-tip pe partea de sus de butoane în mod independent. Apăsați butonul în jos, păstrați gest pentru 3-5 secunde, apoi relaxați-vă,repetați această practică timp de 5-10 ori. Crește încet, la 3 grup de 10 ori practică(total 30times). După aceea, se adaugă mai puternică rezistență de la 5 la 10 ori pas cu pas. În timp ce te simți dureros sau obosit, vă rugăm să opriți practică imediat. La fel ca alte exercitii fizice, practica prea mult sau nu utilizarea corectă a aparatului ar provoca dureri musculare sau leziuni. Deci, viteza de practică ar trebui să fie lent, și creșterea frecvenței și rezistență cu prudență. Specificatii Produs : 1. Rezistenta la interval de reglare : 4-7pounds 2. Culoare : Rosu , Albastru 3. Dimensiune : 87x70x23 mm 4. Greutate : 68g prețul în doar unul ,pls spune-ne ce culoare vrei,multumesc
1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Aliexpress.com după ce primiți bunuri, Aliexpress.com va da bani în contul nostru .Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Aliexpress da-l la tine. Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.
2. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU RE-PLASARE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.


Parametrii produsului

Numărul De Model:
EHF-01
Tip:
Alte

Bunurile similare