• Cel mai bun preț
  • Novato
DIYSECUR Amprenta 125KHz RFID Reader Parola Tastatura + Strike de Blocare Uși Sistem de Control Acces Kit pentru Birou / Casa

DIYSECUR Amprenta 125KHz RFID Reader Parola Tastatura + Strike de Blocare Uși Sistem de Control Acces Kit pentru Birou / Casa

 
RON 673.12
RON 538.00

Accesibilitate
În stoc


Un Kit Complet de Amprente și ID Card Reader Sistem de Control Acces
Controler de acces + sursa de Alimentare + Încuietoare +10 Carte de IDENTITATE/Breloc + Buton de Ieșire
TCP/IP, USB, de Înaltă performanță
De Ce Utilizarea De Control Al Accesului ?
Cu acest element se poate seta compania sau autoritatea de clădire de birouri imagine de standardizare management, pentru a îmbunătăți nivelul de management, în același timp, standardizate sistemul de management intern.
Dacă inducție card pierdut poate raporta imediat pierderea în sistem, astfel încât, chiar dacă altcineva a luat carte de inducție nu prin intrarea sistemului de pază, este mult mai convenabil decât obișnuit mecanice de blocare, mai multă siguranță.
Amprenta Acess dispozitiv de Control :
Acest produs este o Amprentă digitală inovatoare ceas de Timp la fel de bine ca un profesionist Controler de Acces care pot fi utilizate atât în Timp de Prezență a Verifica și aplicații de Control Acces, se adoptă cele mai recente și exacte industrializate algoritm. L-a rafinat de moda, integrează Poweerful de prezență management software,preț Foarte competitiv cu bună performanță, concepute special în acest scop popularizarea produselor de amprente. Acesta ar putea stoca 1.000 de amprente șabloane și 30.000 de înregistrările tranzacțiilor. Aceasta va aduce multă binecuvântare din cauza funcție excelentă și preț competitiv.
Urmați cu strictețe Internaționale de securitate standard de produs.Potrivit pentru intrările și ieșirile de apartament, case pentru mai multe familii,birou, fabrica, hotel, școală, etc. TCP/IP, Comunicare+ USB Flash Drive Up/Download . Anti-desființarea alarma, amenință alarma, debloca ilegal de alarmă,nu bloc de alarmă sunt disponibile. Desființarea alarma, amenință alarma,debloca ilegal de alarmă, nu bloc de alarmă sunt disponibile. Arm9, capacitate mare FLASH și CMOS chips-uri,Deschide SDK, suport tehnic profesionist,ușor să se integreze cu sisteme diferite. Senzor cu imagine de calitate, acceptă uscat/umed degete. Reglați distorsiune a imaginii, asigura consecvență de potrivire de amprente. Amprenta / Card/ Parola / Amprenta+Card / Amprenta+ Parola / Card+Parola / Amprenta+ Card+ Parola de identificare moduri sunt disponibile.


Parametrii produsului

Direcția:
Nici unul
Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
DIYSECUR
Numărul De Model:
MF151
Blocare:
Încuietoare Electrică
is_customized:
Yes

Bunurile similare