• Cel mai bun preț
  • Novato
YONGNUO YN608 5500K LED-uri de Studio Inel de Lumină Video de la Distanță fără Fir Reglabil Luminozitatea Video Lumina CRI>95 cu Telecomanda

YONGNUO YN608 5500K LED-uri de Studio Inel de Lumină Video de la Distanță fără Fir Reglabil Luminozitatea Video Lumina CRI>95 cu Telecomanda

 
RON 932.00

Accesibilitate
În stoc


YONGNUO YN608 5500 K LED-uri de Studio Inel de Lumină Video de la Distanță fără Fir Reglabil Luminozitatea Video Lumina CRI>95 cu Telecomanda
Caracteristici :

Cu foarte mare inelar aspectul de design, circulare catchlights pot fi luate cu ușurință, ceea ce face ochii sa para la fel de fermecător ca de înger.
YN608 adoptă lumină albastră de filtrare softlight panou pentru a proteja ochii atunci când această lumină video este folosit continuu.
E convenabil ca YN608 poate fi folosit cu baterii. De iluminat la orice unghi vă ajută să profite de catchlights perfect.
YN608 adoptă cip de mare și de înaltă CRI (Color Rendering Index) sursă de lumină LED. Consum redus de energie, o luminozitate ridicată, iar redarea culorilor infinit abordări la lumina naturala.
YN608 este echipat cu multi-canal, telecomanda fara fir. Cu acest controler, puteți regla luminozitatea și switch-uri de la distanță. Atunci când operatorul este în afara de putere, puteți pune-l în slotul pentru card de video cu LED-uri de lumină și de a continua utilizarea acestuia. La între timp, puteți controla luminozitatea și switch-uri de video cu LED-uri lumini de 8 grupe separat.
YN608 adoptă dublu de alimentare de intrare, care sprijină baterii NP-F serie și extern DC principal de 12 V 5 A.
YN608 adoptă YONGNUO de proprietate CONDUS de curent constant tehnologia de conducere care are mare ajutor pentru a evita în mod eficient plisat și flash stroboscopic.
YN608 este echipat cu mâner special de prindere pentru LED inel de lumină video, este ferm și practice. Cu un sac de depozitare, convenabil de a stoca si transporta lumina video pentru fotografiere în aer liber.
Caietul de sarcini :
Brand : YONGNUO
Model : YN608
Sursă de lumină : 608 lampă cu LED-uri margele
Temperatura de culoare : 5500 K
Index De Redare Culoare : ≥95
Lumen : 4864 LM
Luminanță Unghi : 55°
Medie durata de Viață : 50000 ore
Distanta De Control : Lista De Pachete :
1 * YN608 5500 K Inel de Lumina Video
1 * Mâner
1 * Control De La Distanță
1 * Geanta De Transport
1 * Manual De Utilizare (Engleză Și Chineză)
Notă :
Bateriile nu sunt incluse.


Parametrii produsului

Pachet:
Da
Nume De Brand:
YONGNUO
Temperatura De Culoare:
5500K
Lumen:
4864LM
Sursa De Lumina:
608 lampă cu LED-uri margele

Bunurile similare