• Cel mai bun preț
  • Novato
atma ecran de imprimare mașină,automate, tv cu ecran de imprimare mașină,mhm ecran de imprimare mașină

atma ecran de imprimare mașină,automate, tv cu ecran de imprimare mașină,mhm ecran de imprimare mașină

 
RON 43332.00

Accesibilitate
În stoc


atma ecran de imprimare mașină,automate, tv cu ecran de imprimare mașină,mhm ecran de imprimare mașină
atma ecran de imprimare mașină Pr de produse petroliere instrucțiuni :
precizie transportoare ecran de imprimare mașină principal se aplică touch screen telefon Mobil, ghid de lumina OGS / TP / CG / LTD sticlă, PCB, LCD, lichid verde, ulei,EL, cu film subțire, tastatura, acrilic, telefon mobil, panouri, panouri tactile, placă de ghidare a luminii, difuzia chip, plăcuța de semne, ceramică, articole de papetărie și bucăți mici de film / foaie / Precizie Ecran de Imprimare de placă în formă de produse, cum ar fi circuit imprimat flexibil (FPC), în-mucegai decor (IMD), filmul buton (Comutator Membrana), și alte biologice piesă de încercare .... produs de precizie cu ecran plat imprimare.
atma ecran de imprimare mașină caracteristică :
1 rama Ecranului ridicare adopte Panasonic servo motor, de potrivire cu înaltă performanță de plumb conduce șurub și precizie ghidaje liniare combinate net cadru mișcări folosind șurub de ghidare, imprimare mai stabilă și netedă, mai mare de imprimare precizie;
2 imprimarea pe suport adopte motor pas cu pas,iute alerga, precizia poziției, accident vascular cerebral/viteza/directorul este asezata de digitizare.
3 Imprimarea titular cu integrate trage din aluminiu laminat, structură simplă. Suport lamă de incizie cu cilindru cu cruce role de ghidaj, netedă și stabilă, de înaltă precizie.
4 masa Rotativa adoptă Taiwan precizie cam splitter cu mașina, se repetă de poziționare de precizie și viteză rapidă, banc micrometru de reglaj fin (accident vascular cerebral ± 6mm), vid de aspirație platen, precizie de poziționare de produse, pentru a preveni rotația în produs slăbirea. Dintr-o bucata din aluminiu turnat roata de prelucrare, stabilitate structurală, o rigiditate excelenta, masă planeitate precizie de 0,05 mm.
5 Robot de stabilire-off : mâini mecanice pot fi formulate de material, reducerea productivității, creșterea productivității, mașini și linii de producție de andocare, de tăiere direct la linia de producție, în funcție de cerințele clientului pentru non-standard, personalizate.
6 utilizarea de control avansat Mitsubishi PLC de control, interfata om-masina digitale de control, puteți seta o varietate de funcții și parametrii de funcționare, în favoarea date de locuri de muncă și echipamentul standard uman.


Parametrii produsului

Max Dimensiune De Hârtie:
A4
Imprimare față-verso:
No
Tensiune:
100-240V
Numărul De Model:
NE-2030DR-4R
Nume De Brand:
UUUPART
Acceptă Imprimarea În Rețea:
No
Stil:
culoare
Modul De Alimentare Cu Hârtie:
manual
Viteza De Imprimare:
35ppm
Cerere:
Pentru Comercial
Utilizarea:
Tv cu ecran de imprimare mașină
Tip De Interfață:
N/A
Tip:
ecranul imprimantei
Element nume :
atma ecran de imprimare mașină
Ecran dimensiune cadru:
450x 650mm
Max Dimensiuni Imprimare:
180mm x 250mm
Banc De Lucru Dimensiuni:
200x 300mm
Cerere:
plastic, sticlă, foi de metal

Bunurile similare