• Cel mai bun preț
  • Novato
NOUL laptop de Răcire CPU Fan cooler pentru Dell Precision M6800 KSB0605HC-DA03 DC28000DCDL 07DDM8 7DDM8

NOUL laptop de Răcire CPU Fan cooler pentru Dell Precision M6800 KSB0605HC-DA03 DC28000DCDL 07DDM8 7DDM8

 
RON 51.92

Accesibilitate
În stoc


Nume Produs :
Ventilator și Radiator
DP/N : 7 DDM8
Număr parte : DC28000 DCDL
Model : KSB0605 HC-DA03
Compatibil Cu Dell Precision M6800
Sfaturi
Piese de Laptop, de obicei, nevoie de cunoștințe profesionale să se ocupe. Ca un expert, puteți verifica Numărul de părți(PN) sau Fabricarea Parte Număr(MPN), atunci când comanda.
Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur despre partea de care aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Live Chat sau trimite-ne un Mesaj, vom fi bucuroși să vă ajute.
Transport maritim și de Livrare
Acest produs va fi livrat in 3 zile lucratoare. Depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, acest produs va fi livrat în termen de 90 de zile.
Vă rugăm să nu semneze pachetului de servicii, dacă este evident falsificate sau deteriorate. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, dacă acest lucru s-a întâmplat. Noi vă va ajuta pentru a depune un pachet de cerere de daune pentru a reduce-ai pierdut.
Impozite și taxe
Prețul ne-am citat nu include taxele de import, impozitele în țara de destinație/membre sau zona. Cumpărătorul este responsabil să plătească taxele, impozitele sau taxele de manipulare.
Ne va livra comanda dumneavoastră în cel mai bun mod pentru a vă ajuta să evite impozitele și taxele pe cod. Dar vă rugăm să înțelegeți amabilitate nu toate impozitele sau taxele pot fi exceptate.
Se întoarce
Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.
O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat.
Garanție Și Întreținere
Acest element poartă de 30 de zile Ware Sphere de Garanție Internațională . Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea taxele de transport maritim pentru articole de garanție. (Revenire parțială poate fi acceptat la cumpărătorii vor)


Parametrii produsului

Radiator Tip:
Răcit cu aer
Nume De Brand:
Waresphere
Material:
Aluminiu & Plastic
Tip:
Singur Fani
Numărul De Model:
M6800
Pachet:
No
Garanție:
90 de zile
Starea:
Noi
DP/N:
CN-07DDM8 07DDM8 7DDM8
Număr Parte:
DC28000DCDL
Model:
KSB0605HC-DA03

Bunurile similare