• Cel mai bun preț
  • Novato
realist Gâscă, Lebădă Mascota Costum gros de desene animate pentru adulți gâscă tema anime costume carnaval costume pentru vacanță 3422

realist Gâscă, Lebădă Mascota Costum gros de desene animate pentru adulți gâscă tema anime costume carnaval costume pentru vacanță 3422

 
RON 1192.00
RON 1132.00

Accesibilitate
În stoc

WEL C O M E T O M O S C O T C ITATE!
ATENȚIE :
Dacă costumul și caietul de sarcini ce ai nevoie este pe stoc, va vom contacta pentru a negocia timpul de livrare. Timpul de producție de multe ori nevoie de 4 până la 7 zile, în timp ce noi vom trimite cât mai curând posibil, doresc să înțeleagă. Și vom accepta personalizate de producție și en-gros de comenzi.
NOTĂ :
Vă rugăm să ne știu ce dimensiune ai nevoie atunci când comanda, sau va vom trimite ca implicit marimea M, doresc să înțeleagă.
Caietul de sarcini :
S (160 cm-170 cm)- 5'3" 5'7",
M (171 cm-180 cm)- 5'7" 5'11",
L (181 cm-190 cm)- 5'11" 6'3",
XL (191 cm-200 cm)- 6'3" 6'7",
Custom-Made (Plz sa ne spui)
Material :
Acesta este fabricat de înaltă calitate de pluș scurt, lung de pluș. produs ecologic, inofensiv pentru organismul uman (acesta poate fi spălate cu apă sau de curățare uscată)
Cap cu EPE material.
Scurtă introducere :
Oamenii pot merge în mod liber atunci când porți acest costum, care este cu vie, plină de viață și formă frumoasă, iar oamenii pot vedea clar înăuntru; Acest costum este cu design de ventilație și pot fi spălate cu ușurință, și de întreprindere, logo-ul și alte semne pot fi adăugate pe haine.
APLICAȚII :
1) strada Comercială/Stradă de Afaceri, teren de joacă pentru copii, stradă pietonală, sărbătoare de nuntă, parcuri(pentru fotografii de grup cu turisti), etc
2) Diverse mărfuri vânzări de expoziții, expoziții, etc
3) Întreprindere, centru comercial de publicitate/propaganda, promotii, etc
4) Locuri de Divertisment/Distracții, parcuri tematice de propagandă, etc
5) partidele Mari, petreceri aniversare, practica/deschiderea festivităților, competiții sportive, ceremonia de nunta, petreceri de Carnaval, etc
6) Grădinițe și activități socialmente utile, etc
Design Unic :
Casca material :
Polietilenă care este destul de diferit de material de carton sau material de spuma care mai de costum, casca sunt realizate din. Este ușor de curățat și o mai bună ventilație.
Greutate :
Ca casca este fabricat din Polietilenă și EPE material care este foarte ușoară, astfel încât utilizatorul poate purta pentru o lungă perioadă de timp liber și chiar și fără mare presiune pe umeri.


Parametrii produsului

Dimensiune:
S, M, L, XL, XXL
Utilizare Specială:
Costume
Numele Departamentului:
Adult
Tema:
Mascota
Utilizare Specială:
Costume & Accesorii
Tip De Element:
Costume
is_customized:
Yes
Numele Departamentului:
Adult
Material:
Bumbac, Vascoza
Tesatura Tip:
Lână
Lungime Maneca:
Plin
Caractere:
vacanta
Gen:
Unisex

Bunurile similare