• Cel mai bun preț
  • Novato
EE suport 10buc Fier Taxei Auto Camion Auto 12V 40A 40 AMP SPST Releu Relee 4 Pin 4P XY01

EE suport 10buc Fier Taxei Auto Camion Auto 12V 40A 40 AMP SPST Releu Relee 4 Pin 4P XY01

 
RON 70.52
RON 60.00

Accesibilitate
În stoc


Descriere :
De Brand nou grele relee SPST
12 Volt 40 amp 4-dinte relee
De viață mecanică de peste 10.000 cicluri
Mare 40 A bobina de capacitate - în măsură să se ocupe de cei cererile actuale ridicate cu usurinta
Sute de utilizări includ - starter ucide, domelight supraveghere, portbagaj, lansare, schimbare de polaritate,putere ușa de blocare/de comandă a actuatorului, schimba un low-curent de ieșire de curent mare,se adauga aprindere/accesoriu ieșiri, control motoare/alte electronice, este de Asemenea potrivit pentru automobile folosit pentru control, alarme, claxon, faruri si multe altele..
Pachetul include :
10 x 40 A replay (4 Pin)
Note importante Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile după licitație se termină.
Comenzile Internaționale
Vă rugăm să includeți următoarele Informații cu plată Numele Tău Complet Dvs. Complet și corect Adresa, Numărul de Telefon (Post office necesită clientului numărul de telefon Internaționale pentru livrare)
Despre Transport și de Rambursare Comenzi va livra în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata a fost verificată. Comenzile din zilele de sâmbătă, duminică sau de sărbători vor procesa în următoarea zi lucrătoare, și va fi nava în termen de 24 de ore. Vă rugăm să permiteți 10-30 zile pentru livrări internaționale. Unele transporturile ar putea dura mai mult supuse la autoritățile vamale locale. Pentru a dezertat elemente, costurile de returnare și înlocuire ulterioare costul de expediere vor fi suportate de către vânzător. Cumpărătorul trebuie să ne contactați cu numărul de articol, cumpărătorul ID-ul și defect descriere în termen de 7 zile de la data a sosit pachetul. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Nici o Cerere va fi acceptată după 7 zile! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Combine Shipping discount oferit. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru combine shipping discount. Pentru a beneficia de reducere, unul plin de plată trebuie să fie făcut pentru elemente combinate.
Despre Feedback-Ul
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.


Parametrii produsului

Nume De Brand:
EE suport
Numele Modelului:
CXR40T4C
Trooper-An:
1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Isuzu
Isuzu Modelul:
Trooper
An:
2016
Tip De Element:
Senzori
Articol Greutate:
0.384kg

Bunurile similare