• Cel mai bun preț
  • Novato
K Model Compatibil cu Lego K6725 631pcs Model 3D Hot Modele de Kituri de constructie Blocuri Jucarii Hobby Hobby-uri Pentru Băieți și Fete

K Model Compatibil cu Lego K6725 631pcs Model 3D Hot Modele de Kituri de constructie Blocuri Jucarii Hobby Hobby-uri Pentru Băieți și Fete

 
RON 163.48

Accesibilitate
În stoc


888
13555
Notificare :
Blocurile vor veni Fără Cutii Originale . Deoarece cutiile sunt usor de rupt de timp de transport maritim. Și cutiile sunt prea grele, acesta va costa mai mult taxa de transport. Vrem doar să economisi mai mulți bani pentru tine!!
PS : Daca ai nevoie de cutii originale, vă rugăm să contactați cu noi pentru a adăuga plus taxa de transport.
Despre Transport : Vom garanta pentru nava de mărfuri în termen de 24-72 de ore de la confirmarea plății, cu excepția vacanță. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite. Am doar nava a Confirmat pentru adresa. Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare. Noi nu suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu a furnizat corect destinatar de informații atunci când plasați comanda. Costul de transport nu include taxe de import. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe. De obicei durează aproximativ 30-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie (pentru zone izolate, este posibil să dureze un pic mai mult, Dacă nu primesc ordine după 45 de zile lucrătoare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ. Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.
Despre Lipsa de Piese de Blocuri : Dacă ați găsit lipsă de piese de blocuri de dumneavoastră, vă rugăm să încercuiți lipsesc piese de pe instrucțiunile de hârtie, și mark cantitatea din fiecare piese lipsă. Apoi putem trimite înlocui părți pentru tine. Vă rugăm să nu deschideți disputa înainte de comunicare!
Despre Retur : Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 10 zile pentru inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni. Dacă se întoarcă avut loc fără vina vânzătorului, cumpărătorului ar trebui să permită tuturor avut loc taxa de transport. Va vom returna la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.


Parametrii produsului

culoare:
fara cutie originala
Nume De Brand:
SLUBAN
Tema:
Clădiri
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
> 3 ani
culoare:
multicolor
is_customized:
Yes
Type1:
asamblarea
Type2:
Auto-Blocare Cărămizi
Intervalul De Vârstă:
2-4 Ani
Vârsta Range1:
5-7 Ani
Vârsta Range2:
8-11 Ani
Vârsta Range3:
12-15 Ani

Bunurile similare