• Cel mai bun preț
  • Novato
14FT x 30FT trei straturi de Mătase Albă Nunta, Decor nunta, Decor scena cortina nunta draperii

14FT x 30FT trei straturi de Mătase Albă Nunta, Decor nunta, Decor scena cortina nunta draperii

 
RON 2080.00

Accesibilitate
În stoc


1 . Dimensiune : 30ft (lățime) x 14ft (înălțime)
2. Material : 100% poliester tricot
3. Putem face orice dimensiune calitate de client necesare . Toate fundaluri prelucrate cu un buzunar pe partea de sus a decora , puteți direct închide prin tija .( dacă aveți nevoie de orice alte prelucrări ,Prețul va schimbat cu procesul de care aveți nevoie ) .
4. Fundaluri ai e doar o bucăți .top swag este cusute împreună cu restul de cearșaf și orientul swag este separat. Aveți nevoie pentru a lega pe tija de unul singur .
Atenție :
nunta fundaluri este un creator de lucruri , într-adevăr, efectul este depinde de modul în decor și lumini . Deci, dacă te plângi că nu e exact cu imaginea , nu va fi un motiv de a returna bunurile . Vă mulțumesc !
1
Prețul plătit este doar pentru decor perdea, fără alte assessories ca rama ( tija ,stand) , lumini și coroană,flori, etc pe poza.
Despre culori :
Luate într-un fel, nu exclude din motive obiective, cum ar fi lumina, ecran color, Vom lua cât mai aproape posibil de fizică culoare.Vă mulțumesc pentru înțelegere
Dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să alegeți o culoare de la noastre de culori-diagrama de mai jos și să lăsați un mesaj în ordine, mulțumesc.
Notă : Fiecare client are datoria de a plăti impozite pentru țările lor. Vom declara valoarea reală ca agent de livrare cererea pentru mărfurile comandate dacă nu lași nici mesaje, atunci când plasați comanda, nu e nici o problemă dacă vrei să declare o valoare mică pentru bunurile dumneavoastră, dar ar trebui să-și asume riscul de a fi amerced de personalizat. vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.


Parametrii produsului

Ocazie:
Model:
Angel,Culoare Solidă
Numărul De Model:
wbj108
is_customized:
Yes
Material:
matase de gheață
Nume De Brand:
CrystataShine

Bunurile similare