• Cel mai bun preț
  • Novato
Budismul model Hartie de Matase Antic Chinez Pictura 1 sută de Buddha Scroll

Budismul model Hartie de Matase Antic Chinez Pictura 1 sută de Buddha Scroll

 
RON 116.00
RON 80.00

Accesibilitate
În stoc


Budismul model Hartie de Matase Antic Chinez Pictura 1 sută de Buddha Alegeți dimensiunea 250cm * 30cm Greutate : aproximativ 265 de grame Material : hârtie de orez
Imagine de Culoare pot varia ușor din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.
Despre noi :
Toate elementele sunt de promovare a vânzărilor în magazinul meu.Scopul nostru este pentru tine să se întoarcă la magazinul nostru sau ne recomanda!!
Elementele noastre de vânzare sunt tot o formă originală de elemente reale. La aici, este produsul colecta, Avem propriile noastre oamenii merg și collecte aceste lucruri. este bine manopera; elementul pe deplin exponate creativitatea și spiritul genial de cultură. Are rafinate forme și stil distinctiv. Arta mare comoara! Este un foarte rafinat de artizanat. Sculptură pe corp reflectat nobile și adeptul de competențe. Am collecte le forma personale colector. Avem un magazin în china. Deci, dacă oferta de elemente și de a-l plătească. Va vom trimite cât mai curând posibil.
TRANSPORT ȘI PREDAREA
După ce plata este primită, vom termen de 1 - 2 zile lucratoare livrare. Vom trece prin China, Hong Kong Aer parcelă sau pe E-mail Bao trimis prin poștă la tine.Acesta este cel mai sigur și cel mai rapid serviciu de e-mail în China.Nava U. S. a 7-15 zile.Alte țara de livrare, de obicei, durează 20-35 de zile lucrătoare .
Feedback-ul :
Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face ca totul să fie perfect. Dar se întâmplă uneori lucruri. Mi-aș dori, dacă există ceva în neregulă cu a face, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne înainte de a părăsi orice feedback-ul! Vrem să fie 100% mulțumindu-se cu comanda dumneavoastră. Dacă le place, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv. Feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele de pe e Bay, la noi va fi apreciat.
Customer service :
Vă rugăm să nu ezitați să-mi spuneți dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 24 de ore. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a servi cel mai bine. comunicații.
Și ne-ar plăcea să aud de la tine cu orice sugestii, întrebări și/sau nelămuriri.
Politica De Retur :
7 zile 100% banii înapoi garanție în cazul în care.Tot taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.


Parametrii produsului

Cadru:
No
Technics:
Pictate Manual
original:
No
Modul cadru:
scroll pictura
Subiecte:
Portret
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Forma:
dreptunghi
Tip:
Mass-Media Mixte
Stil:
Chineză Tradițională
Forma:
Single
Material:
Hârtie
Caligrafie și pictură tip:
Pictura chineză
Baza De Sprijin:
Hârtie

Bunurile similare