• Cel mai bun preț
  • Novato
GK04-ATINGEȚI Negru Thailanda Lemn de Cauciuc Lemn Cajon Tambur Castanet / Cutie Mare Tambur de Companie

GK04-ATINGEȚI Negru Thailanda Lemn de Cauciuc Lemn Cajon Tambur Castanet / Cutie Mare Tambur de Companie

 
RON 72.88
RON 58.00

Accesibilitate
În stoc


GECKO GK04-ATINGEȚI Negru Thailanda Lemn de Cauciuc Lemn Cajon Cutie cu Tambur de Companie cu Velcro / Mare Cajon Tambur Castanet Brand : GECKO Dimensiune : 95x65 x22 mm Culoare : Negru cu metal Material : Cauciuc, lemn si metal. Tăiere de sunet. Cârlig și buclă de fixare. Cu velcro pe partea din spate, acesta este utilizat atunci când percuție, cu curat și ton argintiu. Cel mai bun cutie cu tambur tovarăși. Asigurați-vă propria muzică cu ea.
1. Banii dumneavoastră este plătit pentru a Aliexpress.com după ce primiți bunuri, Aliexpress.com va da bani în contul nostru .Și dacă suntem de acord să se întoarcă banii este Aliexpress da-l la tine. Deci, acest lucru este în SERVICIUL ESCROW.
2. Puteți face plata pentru comanda dvs. de Card de Credit, Bani Booker, Money Gram, Banca T/T, Western Union etc.
1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU RE-PLASARE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Transport maritim : 1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță. 2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi . 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema. 4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges. Garanție : 1.Toate elementele au 1 an garanție.


Parametrii produsului

Numărul De Model:
GK04-ROBINET
Dimensiune:
95*65mm

Bunurile similare