• Cel mai bun preț
  • Novato
Presat Bloc B001P-2-a Dedicat Zhouyu Primul Instrument de Metal Mini Mașină Multifuncțională Puzzle Mașină Accesoriu

Presat Bloc B001P-2-a Dedicat Zhouyu Primul Instrument de Metal Mini Mașină Multifuncțională Puzzle Mașină Accesoriu

 
RON 27.96

Accesibilitate
În stoc


Presat Bloc B001 P-2-a Dedicat Zhouyu Primul Instrument Mini Mașină Multifuncțională Puzzle Mașină Accesoriu
Meterial : Znic Aliaj
Aplicație : Fix lama de puzzle, pentru a proteja lama de rupere și tremura. Acesta trebuie să lucreze cu B001(în formă de Arc brat),B001 P-1(Directoare bar L)și B001 P-3( Directoare bar)
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Toate articolele vor fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare corespunzătoare de curieri.
Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Retur :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim 1 an garantie gratuit. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 15 zile de la livrare.


Parametrii produsului

Numărul De Model:
B001P-2

Bunurile similare