• Cel mai bun preț
  • Novato
Floare De Viță De Vie Rattan Agățat De Plante Artificiale Plante Frunze De Perete Accesorii Balcon Decorattion Decor Acasă

Floare De Viță De Vie Rattan Agățat De Plante Artificiale Plante Frunze De Perete Accesorii Balcon Decorattion Decor Acasă

 
RON 19.60
RON 19.00

Accesibilitate
În stoc


Descriere Produs
Floare De Viță De Vie Rattan Agățat De Plante Artificiale Plante Frunze
Stare : 100% Nou
material : Plastic
Culoare : Verde
De măsurare(aproximativ) :
Lungime totala : 80cm
Pachetul conține : Viță-de-vie*1buc (arată în imagine)
OBSERVAȚIE : Fără vaza
Aplicatii de scena : la birou,timp liber, dormitor, living, masă de cafea, pervazul ferestrei,Balcon și așa mai departe.
Cererea de vacanță : Nunta, Petrecere,Monther Zi,în ziua de Crăciun,ziua Îndrăgostiților, Ziua Recunostintei,Anul Nou ,cadou de ziua de naștere și Așa mai departe.
Vă rugăm să Rețineți : Toate noastre de Produs este personalizat manual astfel încât nu putem face fiecare în aceeași mărime. Deci măsurare doar numai pentru referință. Nu putem accepta retur pentru dimensiunea problemei.
altă descriere : Pentru că fiecare ramură este prea lung, vom îndoiți-le pentru pachet.Cand voi primi produsul, se îndreptă el! Acesta nu va afecta aspectul! Poate floricica drop off pentru livrare, doar conectați pe ramuri. Atunci va fi OK! Vă rugăm să citiți cu atenție și cred că despre acest lucru înainte de cumpărături.


Parametrii produsului

Nume De Brand:
JINGYANGBEI
Plasarea:
Agățat
Stilul De Plante:
de viță de vie
Numărul de Pc-uri:
1 buc
Material:
Plastic
Material:
flori artificiale
Fel:
Display Flori
Tip:
Floare De Viță De Vie/Rattan
culoare:
Verde

Bunurile similare