• Cel mai bun preț
  • Novato
Patinaj artistic Rochie Femei Fete Patinaj Rochie Violet guler Rotund mâneci lungi Papion design Bine burghiu Minunat

Patinaj artistic Rochie Femei Fete Patinaj Rochie Violet guler Rotund mâneci lungi Papion design Bine burghiu Minunat

 
RON 679.96
RON 476.00

Accesibilitate
În stoc


Vă mulțumesc pentru atenție!
Este pasiunea noastra pentru patinaj aici, pentru tine elaborate de frumusete.
Iubesc lectura, de asemenea, iubesc calatoriile, iubesc plin de viață, mai bucura de nașterea fiecărui haine frumoase. E un copil mare, de dragoste și de copii, și un perfect idealist. Suntem granat patinaj artistic fabrică, magazin, aici, și te cunosc!!!
Avem un loc curat și ordonat atelier și riguroasă a fluxului de lucru în Cartierul Nou din china. Activitatea principală pentru patinaj artistic îmbrăcăminte, gimnastică artistică, îmbrăcăminte, îmbrăcăminte dans și alte sporturi de artă îmbrăcăminte proiectarea, producția și comerțul cu ridicata și cu amănuntul. Avem design profesional echipe cu o bogata experienta si pasiunea pentru realizarea de costume. Produsele au fost vândute peste tot în țară și în străinătate, și-au câștigat o mare laudă.
Tesatura cu elastic mare cu textura de catifea, fire, spandex si alte produse, utilizarea de elegant fusta sifon, fir elastic, tesatura elastica mare, lavabil, sudoare, luminoase de culoare, manopera amenzii, ne default pentru Orientul Mijlociu găurire, tăiere de suprafață 8-12, pentru a vă ajuta în arena de Pina Pina dans.
Produse Show
Cromatică :
1. Toate produsele furnizate de fotografii pentru fotograf profesionist, atent repara erorile de sistem și de culoare cât mai mult posibil și real mărfuri de ajustare, fizică.
2.Dar din cauza lampa de lumina, ecran color abatere, înțelegere personală de diferite culori, objectmight există unele fotografie color, cu această problemă nu aparține de mărfuri problemă de calitate, culoarea finală cu bunuri reale va prevala.
DIMENSIUNE
1. Îmbrăcămintea noastră are " CM " ca unitate.
2. Nu există nici o relație absolută între înălțime și greutate și dimensiune. 155 CM înălțime poate purta aceeași dimensiune rochie cu 168 CM inaltime
3. Dimensiunea bustului este factorul-cheie în mărime de selecție
4. Încercarea de personalul bustul este dimensiunea după purtarea invizibil lenjerie de corp.
5. Pentru a face sigur că veți obține mărimea potrivită, va rugam sa consultati size chart în descrierea Inainte de a Cumpara. Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să e-Mail-Ne Exact Corp Dimensiuni (Înălțime/Bust/Talie/Solduri), astfel încât să putem oferi cateva sugestii pentru cum sa alegi marimea potrivita.


Parametrii produsului

culoare:
Violet
Dimensiune:
XXS, XS, S, M, L, XL, XXL
Dans De Tip:
Sala de bal
Nume De Brand:
LIUHUO
Gen:
Femei
Material:
Spandex
Numărul De Model:
LH033

Bunurile similare