• Cel mai bun preț
  • Novato
China rășină baie set de cinci bucati spala set baie dentare set kit set pentru baie accesorii de casa Decorative, cadouri de nunta

China rășină baie set de cinci bucati spala set baie dentare set kit set pentru baie accesorii de casa Decorative, cadouri de nunta

 
RON 308.20
RON 160.00

Accesibilitate
În stoc


Produs : Cinci piese set de baie Material : de înaltă calitate rășină Multi-modele de culoare pentru a alege este o artă, este un fel de frumusețe, respect pentru personalitatea și ca stil modern de tine, este cea mai bună alegere ideala! **Noi nu sunt responsabil pentru orice taxe vamale sau taxe la import. **Bunuri de garantare Într-un fel de fotografii, dar, din cauza luminii și personale diferite terminal echipament de acces, vor exista unele diferențe de culoare.
1 : în Germania clienții
vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex sau TNT . Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
2 : pentru clienții din rusia
vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
3 : pentru clienții din Brazilia
dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .
4 : pentru Ucraina, Belarus clienții
Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .
5 : pentru clienții din America de Sud
dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.


Parametrii produsului

Tip:
Cinci piese Set
Material:
Rășină
Numărul De Model:
20170325
Caracteristică:
Eco-Friendly
Nume De Brand:
ShangSuRenPin
Numele:
SIBAOLU

Bunurile similare