• Cel mai bun preț
  • Novato
Pentru Renault Trucks [09/2017]

Pentru Renault Trucks [09/2017]

 
RON 600.00
RON 420.00

Accesibilitate
În stoc


începe
Catalog de piese de schimb Renault Camion de piese de schimb pentru camioanele de firma RENAULT , Funcționează pe VIN de la un cod. Există o istorie de înlocuire de numere, de căutare sub numărul și numele de piese de schimb. Programul Renault Camion lucrează la o a 2-disc compact, plin de instalare pe un hard disk este posibil{probabil}, foarte simpl în instalare. Acesta este actualizat trimestrial. Este necesar de a traduce data înapoi.
Catalog de Piese de schimb RENAULT CONSULTE conține informații complete pe camioane și microbuze de firma RENAULT . Acesta este livrat pe două Cd-uri. La instalarea împrumută{ocupă} 900 Mb dacă pentru activitatea de CD și 1.6 Gb la instalare completă. Are o interfață simplă și accesibilă. Pentru identificarea mașină primele 6-8 simboluri de IDENTIFICARE sunt folosite. Dacă după instalare programul nu arata cifrele, găsi în directorul Windows un fișier consulte.ini și verifica un penultima linie "drivegraph=C : " a{a} trebuie să specificați un aranjament de un director cu cifre Grafic, dacă este necesar, a{l} pot fi copiate pe winchester și pentru a specifica o scrisoare de "rigid" disk sau specifica litera CD-ROM-ul.
Descrierea de muncă cu program Renault Camion în limba engleză.
Regiune : Toate regiunile Limbi : engleză, spaniolă, italiană, Mexicană, germană, rusă, turcă, franceză, suedeză sistem de OPERARE : VISTA, Win7 x32, Win7 x64, Win98, Windows 8 x32, Win Japan, Js, Win XP Cantitatea de CD : 1 DVDL Data de actualizare : 9/2017


Parametrii produsului

Extern De Certificare De Testare:
CC
Articol Greutate:
1kg
Numele Modelului:
Renault
Element De Lungime:
1inch
Lățime Produs:
1inch
Tip De Material:
1
Tensiune:
1
Înălțime Element:
1inch
Versiune Hardware:
1
Versiune Software:
1
Nume De Brand:
SpecDiag
putere:
1
Electronice:
Da
Caracteristici Speciale:
Bluetooth
Tip De Element:
Software-ul

Bunurile similare