• Cel mai bun preț
  • Novato
Linde a Serviciul de Ghid LSG 5.2.2 [3.2017] update pentru U0085

Linde a Serviciul de Ghid LSG 5.2.2 [3.2017] update pentru U0085

 
RON 800.00
RON 560.00

Accesibilitate
În stoc


începe
end
începe
Catalog piese, manuale de service, electrice și hidraulice, scheme, buletinele de service
Linde a Serviciul de Ghid este un catalog de piese și servicii de sistem de informații pentru Linde material handling echipamente. Acest program conține piese datele de identificare, servicii și manuale de reparații, schemele electrice, hidraulice diagrame, componentă specială instaructions și buletinele de service.
Linde a Serviciul de Ghid este de înlocuire pentru versiunile mai vechi de Lindos (catalog de piese) și Camion de Specialitate (manuale).
Introducerea noua versiune a Linde Servicii Ghid promite un salt cuantic în operare confort și eficiență. Cu integrarea tot conținutul din Truck Expert și Lindos catalog de piese de schimb, aproape toate relevante aplicații de servicii pot fi acum accesate prin intermediul unui sistem central. Ca urmare, inginerii de service se poate efectua procesul de serviciu rapid și eficient într-o singură aplicație : de la identificarea pieselor de schimb și unitățile de lucru standard pentru accesarea instrucțiunilor de serviciu, instrumente speciale și documentația tehnică.
Regiune : Toate regiunile Limbi : engleză, maghiară, olandeză, daneză, spaniolă, italiană, Chineză, Mexican, germană, norvegiană, poloneză, rusă, turcă, franceză, cehă, suedeză, Japoneză sistem de OPERARE : VISTA, Win7 x32, Win7 x64, Win98, Windows 8 x32, Win Japan, Js, Win XP Cantitatea de CD : 3 DVD-uri AM Datelor de actualizare : 3/2017


Parametrii produsului

Extern De Certificare De Testare:
CC
Articol Greutate:
1kg
Electronice:
No
Numele Modelului:
1
Element De Lungime:
1inch
Lățime Produs:
1inch
Tensiune:
1
Tip De Material:
1
Înălțime Element:
1inch
Versiune Hardware:
1
Versiune Software:
1
Nume De Brand:
SpecDiag
putere:
1
Caracteristici Speciale:
Bluetooth
Tip De Element:
Software-ul

Bunurile similare