• Cel mai bun preț
  • Novato
10buc Fierbinte Mici Sticlă Clară cu Orificiu Reductor și Capac de Ulei Esențial Mini 5ml Sticla

10buc Fierbinte Mici Sticlă Clară cu Orificiu Reductor și Capac de Ulei Esențial Mini 5ml Sticla

 
RON 18.36
RON 17.00

Accesibilitate
În stoc


De Vânzare la cald 5ml Mini Sticlă Clară cu Orificiu Reductor și Capac Dram Mici Esențial Sticla
FOARTE IMPORTANT : Dragi cumparatori, va rog remarcă culorile pe care doriți să comandați, se amestecă scopul disponibile, vă rugăm să contactați cu noi. În caz contrar, vom livra la întâmplare cu diferite culori. Vă mulțumesc ! De înaltă calitate face o opțiune perfectă pentru tine. Caracteristică : Nume Produs : 5ml Flacoane de Sticlă Material : Sticla Model : 5 ML Capacitate : 5ml Includ : Sticla, Capac, Capac de Culoare : Alb, Negru Culoare Sticla : Clar dimensiune : 16mm * 45mm(fara capac) căile de Transport maritim : Fedex, DHL, UPS, TNT, EMS Shipping
Sunt studenta furnizor de pe aliexpress pentru electronice de consum și alte produse, fiecare produs cumparat de la noi a fost testat înainte de expediere și putem garanta calitatea.Ca un furnizor experimentat putem pachet de bunuri în cutie de carton cu EPE, care ar împiedica elementele de unele daune neașteptate eficient timpul de livrare. Suntem direct din fabrică locală de la suburbie Shenzhen, care are cea mai mare piata electronica din China, prin urmare, putem prodive preț competitiv și cele mai bune serive în toate aspectele.
Putem Livra comenzi în termen de 2 -5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată ca avem aproape toate elementele instock. EMS : Produs livrat de la EMS, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 7 până la 10 zile. DHL : Produs livrat de la DHL, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 6 până la 8 zile. Pentru Fedex IE sau de transport DHL, putem oferăstatelor valabil număr de urmărire a doua zi orderis livrate.
Zile lucratoare : De duminica pana vineri oferim 7/24 full time servicii,vă Rugăm să nu ezitați să mă contactați,dacă aveți orice problemă pe produs. Cererea dvs. va fi răspuns în termen de 8 ore. Postul va fi livrat în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea unei verifica plata. Vă rugăm să ne contactați în termen de 30-50 de zile de trimis, dacă nu primiți nostru articol.Otherewise,considerăm că elementul a fost primit. Timp de tranzit : timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.


Parametrii produsului

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Numărul De Model:
5mlGB

Bunurile similare